NL FR

Promo-opdrachten dicht bij huis

Zoek jij een bijverdienste als schoonheidsspecialiste, sales promotor, merchandiser, werk je graag op de luchthaven of in de logistiek? Dan hebben we regelmatig opdrachten voor jouw in je eigen regio.

Beauty

Meer info

Merchandising

Meer info

Duty Free

Meer info

Promotion

Meer info

Logistics

Meer info

Onze belofte

Flexibele jobs

Je werkt waar en wanneer je wilt en je kiest de jobs die jou het beste liggen. Of je nu student bent of werkzoekende, wij hebben voor elk wat wils.

Ontdek hier onze jobs.

Training & Coaching

Wij geven jou tips, tricks en kennis mee voor een excellente uitvoering van de job en we bieden jou de nodige ondersteuning op het terrein.

Werkervaring

Door regelmatig opdrachten uit te voeren doe je ervaring op in een sales gerichte omgeving. Vaak betekent een start bij Promoplan ook een springplank naar een vaste job.

Vlot betaald

Je wordt maandelijks beloond voor je inzet. Ook worden de afgelegde kilometers of ritten met het openbaar vervoer vergoed. Zelfs parkeerkosten worden terugbetaald.

Sfeer

Werken bij Promoplan is terecht komen in een dynamische en familiale sfeer
met toffe mensen en mooie merken.

Wil je voor ons werken?

Schrijf je nu in, het is heel gemakkelijk: laat je gegevens achter en je wordt vervolgens per mail uitgenodigd voor een casting sessie. Is er een match dan verwelkomen wij jou graag in de Promoplan familie.

promoplan start

Onze klanten 

Promoplan is member of

 

Copyright 2017 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be - clouddesign.be