NL FR

Privacyverklaring Promoplan

Waarom en waarvoor vraagt Promoplan jouw persoonsgegevens?

Wanneer je solliciteert bij Promoplan, kunnen wij jou gegevens vragen die iets over jou vertellen zodat wij kunnen weten voor welke openstaande rol jij geschikt bent.

Wat gebeurt met gevoelige persoonsgegevens?

We gebruiken geen gevoelige persoonsgegevens.

Hoe en hoe lang bewaart Promoplan jouw persoonsgegevens?

Promoplan bewaart jouw gegevens zorgvuldig en veilig beschermd in een database. Jouw persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk voor medewerkers van Promoplan die deze nodig hebben voor hun job. In ieder geval worden jouw persoonsgegevens automatisch uit de bestanden van Promoplan verwijderd na 5 jaar.
Jouw gegevens worden niet doorgegeven aan andere instanties of derden zolang je geen arbeidsovereenkomst hebt getekend bij Promoplan.

Hoe weet ik welke persoonsgegevens Promoplan van mij gebruikt?

De gegevens die Promoplan van jou gebruikt zijn beperkt tot de gegevens die jij ingeeft bij jouw sollicitatie. Indien je een volledig overzicht wil van de gegevens kan je contact opnemen met de Veiligheidsconsulent van Promoplan (veiligheidsconsulent@promoplan.be).

Wat als de gegevens die Promoplan van me heeft onjuist of onvolledig zijn?

Indien jouw gegevens onjuist of onvolledig (geworden) zijn, kan je ons vragen om deze wijzigen of aan te vullen. Je kan hiertoe contact opnemen met de Veiligheidsconsulent van Promoplan (veiligheidsconsulent@promoplan.be).

Wat als ik niet (meer) wil dat Promoplan mijn persoonsgegevens gebruikt?

Indien je niet langer wil dat Promoplan jouw persoonsgegevens gebruikt, dan kan je ons vragen om ze te verwijderen. Je kan hiertoe contact opnemen met de Veiligheidsconsulent van Promoplan (veiligheidsconsulent@promoplan.be).

Waar kan ik terecht met een vraag of klacht?

Voor zowel vragen als klachten in verband met de (verwerking) van jouw persoonsgegevens kan je eveneens contact opnemen met de Veiligheidsconsulent van Promoplan (veiligheidsconsulent@promoplan.be).

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be