NL FR

VACATURES

sep 30, 2019

Als Planning Coördinator ben jij de verbindende factor tussen klant, field team en verkooppunt. Jij zorgt ervoor dat de projecten van jouw klanten in de Cosmetica, Voeding en DIY sector vlekkeloos verlopen.

Wat doe je?

  • Je bent verantwoordelijke voor het beheer van jouw klantenportefeuille en staat in nauw contact met je klanten.
  • Je beheert de door hun ontwikkelde promotionele projecten van A tot Z in samenwerking met ons logistiek team.
  • Je stelt per project een haalbare en efficiënte planning op.
  • Je stelt een team van fieldmedewerkers samen die het project in de verkooppunten gaan uitvoeren – indien nodig zorg je zelf voor de casting van nieuwe medewerkers om het team te vergroten.
  • Je organiseert briefings voor het field team en bent in staat om jouw team van fieldmedewerkers duidelijke werkinstructies te geven over hoe het project moet worden uitgevoerd.
  • Je volgt je projecten van dichtbij op, je stuurt je team bij waar nodig en zorgt voor een vlekkeloos verloop van het project.
  • Je zorgt voor een duidelijke, nauwkeurige rapportering en debriefing van de verschillende projecten.
  • Je gaat occasioneel op de baan om de uitvoering van jouw projecten te evalueren, en bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken.

sep 11, 2019

Voor onze klant Henkel zijn wij op zoek naar een Retail Account Manager voor regio Zuid-Nederland.

Als Accountmanager werk je voor de afdeling Adhesive Technologies. In de Benelux is de Adhesive Technologies divisie van Henkel aanwezig met bekende merken zoals Loctite, Pritt, Pattex, Bonderite, enz.

aug 1, 2019

Promoplan is op zoek  naar een enthousiaste, Chinees sprekende Beauty Consulente om het luxe cosmetica merk SISLEY te vertegenwoordigen in de Duty Free shops op Brussels Airport (Terminal B).

jul 29, 2019

Als administratief medewerker ondersteun je de Project Executives binnen de afdeling Sales Promotion & Merchandising.

Onze Project Executives zetten promotionele acties en merchandising activiteiten op voor grote merken zoals Lancôme, Bourjois en Zespri. Ter ondersteuning van deze activiteiten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot!

jul 29, 2019

Als Project Executive sta je dagdagelijks in voor het opvolgen en coördineren van promotionele acties voor verschillende klanten in de Travel Retail sector vanuit onze kantoren gelegen in Groot-Bijgaarden.

jul 12, 2019

Voor onze klant Dyson, de referentie in innovatie en technologie in de wereld van "Consumer electronics" gaan we op zoek naar een parttime Shop in Shop medewerker bij Krëfel Brugge.

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be