NL FR

VACATURES

jul 12, 2019

Voor onze klant Dyson, de referentie in innovatie en technologie in de wereld van "Consumer electronics" gaan we op zoek naar een parttime Shop in Shop medewerker bij Krëfel Brugge.

jul 12, 2019

Door uitbreiding van onze activiteiten, verhuizen onze logistieke diensten naar een nieuw magazijn van 3500 m2 in Ternat. Hier bewaren wij het materiaal van onze klanten en van hieruit leveren wij aan winkelpunten over gans België, Luxemburg en recentelijk ook Nederland.

Voor de leveringen en plaatsingen van promomateriaal en winkelschappen/rayons zijn wij op zoek naar extra chauffeurs/monteurs met rijbewijs B die met een lichte vrachtwagen met laadklep willen rijden. Daarnaast wordt er ook een handje toegestoken in het magazijn en zorg je voor een correcte plaatsing van het materiaal in de winkelpunten (parfumerieën, drogisterijen, grootwarenhuizen en DIY-zaken).

jul 1, 2019

Hou je van cosmeticaproducten en vertoef je graag in de cosmetica-afdeling van een grootwarenhuis, drogisterij of parfumerie? Ben jij daarnaast een echt pietje-precies, resultaatgericht, zelfstandig en werk je graag op verschillende locaties binnen een ruime regio rond jouw woonplaats? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe merchandiser bij Promoplan! 

jul 1, 2019

Als Planning Coördinator ben jij de verbindende factor tussen klant, verkooppunt en field team. Jij zorgt ervoor dat de projecten van jouw klanten (l'Oréal, Bourjois, Zespri,...) vlekkeloos verlopen.

 Wat doe je?

 • Je staat rechtstreeks in contact met jouw klanten
 • Je beheert hun promotionele projecten van A tot Z in samenwerking met ons logistieke team
 • Je stelt per project een haalbare planning op en laat je niet afschrikken door onvoorziene omstandigheden
 • Je staat nauw in contact met field medewerkers en stuurt hen bij waar nodig
 • Je organiseert briefings voor het field team
 • Je volgt je projecten van dichtbij op en verzorgt de evaluatie ervan tot in de puntjes
 • Je gaat occasioneel op de baan om de uitvoering van jouw projecten te evalueren, maar bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken

jul 1, 2019

Functieomschrijving:

Promoplan is op zoek naar Brand Ambassadors die gepassioneerd zijn door de beauty industrie! Als ‘Cosmetics Brand Ambassador’ zal je één of meerdere luxe cosmetica merken vertegenwoordigen in de Duty Free shops op Brussels Airport.

jul 1, 2019

Als planning coördinator sta je dagdagelijks in voor het opvolgen en coördineren van promotionele acties voor verschillende klanten (l'Oréal, Chanel, Christian Dior,...) binnen de cosmetica sector. Dit vanop ons kantoor te Groot-Bijgaarden.

Wat doe je?

 • Dagelijks sta je telefonisch en per mail in contact met je klanten. Ze zullen jou briefen over de verschillende promotionele acties die de komende weken/maanden zullen plaatsvinden. Deze acties zullen grotendeels doorgaan bij parfumerieën over heel België en Luxemburg.
 • Per klant beheer je de planning en selecteer je de geschikte field medewerkers voor de verschillende acties. Je volgt hen nauw op en stuurt bij waar nodig.
 • Om alles in goede banen te leiden, bepaal je welke medewerkers dienen deel te nemen aan de verschillende trainingsdagen.
 • Je houdt de klant voortdurend up to date en je bezorgt de klant wekelijks een evaluatie van de afgelopen acties.
 • Naast je klanten en de field medewerkers, ben je het aanspreekpunt voor de verkooppunten.
 • Occasioneel ga je op de baan om de uitvoering van de activiteiten te evalueren en te optimaliseren.

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be