NL FR

VACATURES

sep 11, 2019

Voor onze klant Henkel zijn wij op zoek naar een Retail Account Manager voor regio Zuid-Nederland.

Als Accountmanager werk je voor de afdeling Adhesive Technologies. In de Benelux is de Adhesive Technologies divisie van Henkel aanwezig met bekende merken zoals Loctite, Pritt, Pattex, Bonderite, enz.

aug 1, 2019

Promoplan is op zoek  naar een enthousiaste, Chinees sprekende Beauty Consulente om het luxe cosmetica merk SISLEY te vertegenwoordigen in de Duty Free shops op Brussels Airport (Terminal B).

jul 29, 2019

Als administratief medewerker ondersteun je de Project Executives binnen de afdeling Sales Promotion & Merchandising.

Onze Project Executives zetten promotionele acties en merchandising activiteiten op voor grote merken zoals Lancôme, Bourjois en Zespri. Ter ondersteuning van deze activiteiten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot!

jul 29, 2019

Als Project Executive sta je dagdagelijks in voor het opvolgen en coördineren van promotionele acties voor verschillende klanten in de Travel Retail sector vanuit onze kantoren gelegen in Groot-Bijgaarden.

jul 12, 2019

Voor onze klant Dyson, de referentie in innovatie en technologie in de wereld van "Consumer electronics" gaan we op zoek naar een parttime Shop in Shop medewerker bij Krëfel Brugge.

jul 1, 2019

Als Planning Coördinator ben jij de verbindende factor tussen klant, verkooppunt en field team. Jij zorgt ervoor dat de projecten van jouw klanten (l'Oréal, Bourjois, Zespri,...) vlekkeloos verlopen.

 Wat doe je?

  • Je staat rechtstreeks in contact met jouw klanten
  • Je beheert hun promotionele projecten van A tot Z in samenwerking met ons logistieke team
  • Je stelt per project een haalbare planning op en laat je niet afschrikken door onvoorziene omstandigheden
  • Je staat nauw in contact met field medewerkers en stuurt hen bij waar nodig
  • Je organiseert briefings voor het field team
  • Je volgt je projecten van dichtbij op en verzorgt de evaluatie ervan tot in de puntjes
  • Je gaat occasioneel op de baan om de uitvoering van jouw projecten te evalueren, maar bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be