NL FR

VACATURES

jan 15, 2019

Functieomschrijving:

Openstaande vacatures voor de merken:

  • CLINIQUE: 1 x Fulltime
  • ACQUA DI PARMA: 1 x 4/5de (32h/week)
  • MOROCCANOIL + INTERPARFUMS: 1 x 4/5de (32h/week) – tweetalig profiel (Nederlands + Arabish + kennis Engels/Frans)
  • CAUDALIE: 1 x Fulltime – perfect tweetalig profiel (Nederlands + Frans + kennis Engels)

Promoplan is op zoek naar Brand Ambassadors die gepassioneerd zijn door de beauty industrie! Als ‘Cosmetics Brand Ambassador’ zal je één of meerdere luxe cosmetica merken vertegenwoordigen in de Duty Free shops op Brussels Airport.

jan 7, 2019

Voor onze klant PUIG zijn wij op zoek naar een tweetalig verkooptalent met oog voor detail! Als sales & merchandising vertegenwoordig(st)er heb je als hoofdtaak de visibiliteit van het merk in parfumerieën te optimaliseren en de sell-out te verhogen. Het portfolio van PUIG bestaat o.a. uit de merken Nina Ricci, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier en Prada parfums.

dec 12, 2018

Voor de introductie van een nieuw vaping brand op de Belgische markt, zijn wij op zoek naar 2 vertegenwoordigers met een eerste ervaring in de verkoop van e-sigaretten en toebehoren.

dec 12, 2018

Voor de introductie van een nieuw vaping brand op de Belgische markt, zijn wij op zoek naar een Sales Supervisor met een grote passie voor vaping en ervaring in de sector.

dec 11, 2018

Functieomschrijving:

Als receptionist 4/5de (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag) sta je in voor het professioneel onthaal van klanten en het field personeel. Daarnaast sta je ook in voor de volgende taken:

  • Beheer telefooncentrale – Beantwoorden en doorschakelen van de inkomende telefoongesprekken.
  • Beheer onthaalruimte – Verwelkoming en onderhouden van het aangenaam kader
  • Beheer opleidingszalen – Voorbereiden zalen, opvolgen aanwezigheden en opruimen.
  • Lichte administratieve taken – Uitgaande post, bestelling catering, diploma’s uitdelen,…

nov 16, 2018

Hou je van cosmeticaproducten en vertoef je graag in de cosmetica-afdeling van een grootwarenhuis, drogisterij of parfumerie? Ben jij daarnaast een echt pietje-precies, resultaatsgericht, zelfstandig en werk je graag op verschillende locaties? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe merchandiser bij Promoplan! 

sep 25, 2018

Promoplan is op zoek  naar een enthousiaste, Chinees sprekende Beauty Consulente om luxe cosmetica merken te vertegenwoordigen in de Duty Free shops op Brussels Airport (Terminal B). Je zal voornamelijk de Brand Ambassadors bij staan in de verkoop van de producten aan Chinees sprekende reizigers.

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be