NL FR

Flexibele jobs in cosmetica, merchandising, promotion en sales

Promoplan is het ideale agentschap voor wie op zoek is naar een flexibele job dicht bij huis in retail en verkoop. Bij ons kan je ondermeer terecht als verkoopster, promotor, demonstrator, vertegenwoordiger of merchandiser in parfumerieën en grootwarenhuizen.

Onze jobs en de sectoren waarin we werken zijn zeer divers. Hieronder vind je ons uitgebreid aanbod!

Cosmetica
jobs

Meer info

Merchandising
jobs

Meer info

Airport
Jobs

Meer info

Promo
Jobs

Meer info

Vertegenwoordiger
jobs

Meer info

Waarom kiezen voor een job bij Promoplan?

Wij kunnen wel 1001 redenen bedenken om aan de slag te gaan bij ons agentschap.
Vanaf het eerste contact zal je zelf merken dat wij een uniek field marketing agentschap zijn.

Niet enkel omdat wij een brede waaier aan jobs hebben in verschillende sectoren en voor vele mooie merken maar ook omdat wij gewoon houden van een open en transparante communicatie met onze field crew.

Flexibiliteit, ontwikkeling, innovatie en transparantie staan centraal

Flexibele jobs

Je werkt waar en wanneer je wilt en je kiest de jobs die jou het beste liggen. Of je nu student bent of werkzoekende, wij hebben voor elk wat wils in verschillende sectoren.

Ontdek hier onze jobs.

Masterclasses

Promoplan investeert sterk in training. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je toegang tot een training kalender en kan je zelf kiezen aan welke masterclasses je deelneemt. Dit gaat van verkooptechnieken tot een doorgedreven parfum training, afhankelijk van de jobs waarvoor je geselecteerd bent. Wij belonen jou na elke masterclass met een certificaat.

Coaching

Een team van 12 coaches gaat wekelijks de baan op om onze field crew te ondersteunen op de winkelvloer. Je eerste opdracht kan soms onwennig zijn en daarom kan je rekenen op een telefonische coaching daags voordien en word je begeleid door een coach tijdens je eerste opdracht op de winkelvloer.

Werkervaring

Door regelmatig opdrachten uit te voeren doe je ervaring op in een sales gerichte omgeving. Vaak betekent een start bij Promoplan ook een springplank naar een vaste job.

BEKIJK DE SUCCESVERHALEN

Online reporting

Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp voor en na een opdracht. Via de Promoplan APP op je smartphone krijg je alle nodige details van de opdracht en kan je de rapportering achteraf zeer eenvoudig uitvoeren.

Vlot betaald

Je wordt maandelijks beloond voor je inzet. Ook worden de afgelegde kilometers of ritten met het openbaar vervoer vergoed. Zelfs parkeerkosten worden terugbetaald.

Waar wij in geloven

We hire for attitude and train for skills

Wanneer je een goede eerste indruk nalaat heb je reeds half gewonnen. Wij selecteren eerder op attitude dan op diploma’s of werkervaring. Wij werken samen aan de skills door het aanbieden van diverse trainingen.

Find what you’re good at and become excellent at it

Hier kan je uitzoeken waar je goed in bent en doorgroeien naar een vaste job in de sector die jou het meest aanspreekt.

We’re one big happy family

Bij Promoplan heerst er een familiale sfeer en word je niet aanzien als een nummer. Om de teamspirit te versterken bouwen we ook eens graag een feestje!

When you focus on possibilities you’ll have more opportunities

Wij bieden heel wat job mogelijkheden wat jou de kans geeft om verschillende jobs te combineren.

There are no problems, only challenges

Als Field Marketing Agency stoten we wel eens op last minute aanvragen of veranderingen. Dat maakt werken voor Promoplan net uitdagend!

Be the brand

Jij bent het gezicht van één of meerdere mooie merken waarvoor we dagdagelijks mogen werken.

Heb jij interesse in onze flexibele jobs?

Ga dan van start hieronder en laat je gegevens na via het online inschrijvingsformulier.
Binnen de 7 werkdagen krijg je van ons een mailtje om een afspraak te plannen in onze online kalender.

Er zijn verschillende kennismakings momenten per week.
Zo kan je zelf de dag en het uur prikken dat voor jou het beste past in je agenda.

Hebben we een match tijdens het kennismakingsgesprek, dan word je uitgenodigd voor één van onze masterclasses waar wij jou klaarstomen voor je eerste opdracht in de field.

promoplan start

Onze klanten: Merken met naam

Zoveel referenties, die moet je verdienen, elke dag opnieuw. Daarom zijn wij ontzettend fier op onze klantenrelaties van de voorbije 29 jaar. Wij doen er alles aan om onze klanten een kwalitatief hoogstaande service te bieden en hun merken te boosten in de verkooppunten. Promoplan is de partner van zowel luxe cosmetica klanten zoals l’Oréal, Estée Lauder en Chanel als A-merken in de food, non-food en DIY zoals Freixenet, Henkel, Zespri en Brico Plan-it.

 

Promoplan is member of

 

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be