NL FR

BLOG

sep 24, 2019

Promoplan is de expert op het gebied van merchandising activiteiten bij parfumerieën en drogisterijen in België en Luxemburg. Na verschillende succesvolle projecten voor o.a. Lancôme, Yves Saint Laurent en Bourjois op de Belgische markt, trekt Promoplan de beauty merchandising activiteiten door naar Nederland.

sep 23, 2019

Met heel veel enthousiasme kondigen wij jullie aan dat Promoplan de Sarawak Group heeft vervoegd!

Promoplan is een premium field marketing agentschap dat opgebouwd is rond 4 services: Brand Activation, Merchandising, Representation en Marketing Logistics. Het bedrijf, dat reeds sinds 1989 actief is in de Beneluxmarkt, werkt vooral binnen de cosmetica, FMCG, travel retail en het DIY-kanaal.

Sinds 1 Juli 2019 behoort Promoplan tot de Sarawak Group.

mei 28, 2019

Als er één persoon is die we dit jaar graag wensen te bedanken dan is het wel “ons” Jeannine. Jeannine heeft beslist om op 76-jarige leeftijd een punt te zetten achter haar carrière als Beauty Consultant bij Promoplan. Na bijna een kwart eeuw trouwe dienst kunnen wij hier zeker genoegen mee nemen hoewel we haar hard gaan missen.

nov 19, 2018

ESI – The European Sales Influence group founded by our Commercial Director Serge Devos, is in full expansion and therefore decided to appoint an International Key Account Manager. Alessa is already working for our partner VERTICOM GMBH. With her international experience and connections as wel as her excellent knowledge of the business, she is the right woman at the right place!

nov 14, 2018

What makes the airport a unique place to work at and what do you like the most about it?

It's a dynamic and international environment, with a serious dose of adrenaline. Indeed working at the airport is a little bit addictive!

aug 2, 2018

Twee van onze Duty Free Brand Ambassadors gaan weldra met pensioen en dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

We klinken vandaag op Viviane en Michèle en we bedanken hen voor hun inzet, motivatie, expertise, het vele werk en hun toewijding door de jaren heen!

Samen hebben ze 30 jaar dienst en dat verdient zeker een plaatsje in de geschiedenisboeken van Promoplan.

jul 31, 2018

Geweldige stage bij Promoplan!

Ik vond het een geweldige en leerrijke stage bij Promoplan. Ik voelde me hier vanaf de eerste dag welkom en ik werd onmiddellijk geaccepteerd in de groep. Hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak, waardoor deze drie geweldige maanden voorbij vlogen.

jun 19, 2018

Make-up artists @ the festivals

Als je aan de zomer denkt in België, denk je automatisch aan de fantastische festivals waar ons land wereldwijd bekend om staat. Ze trekken massa’s muziekliefhebbers aan en maken van de zomer een geweldige tijd, waar iedereen nog lange tijd mooie herinneringen aan koestert. Daarom is Promoplan erg fier hier deel vanuit te kunnen maken.

apr 17, 2018

As a member of the ISPY Academy, Promoplan gives the opportunity to its Brand Ambassadors to access this social e-learning platform.

ISPY Academy has been created to deliver year-round online learning and certification for sales professionals working within the duty free and travel retail industry.

mrt 26, 2018

Toen onze IT-specialist Johannes met de idee kwam om deel te nemen aan Het Fitste Bedrijf, waren alle collega's meteen enthousiast!

We willen toch allemaal fitter, gezonder en gelukkiger door het leven gaan, niet? Dit is althans wat het programma belooft.

jan 22, 2018

Dat Promoplan een people-bedrijf is, hoeven we niet meer te vertellen. Onze field crew staat centraal en daarom investeren we ook graag in hen. Wanneer ze na een grondige selectie worden opgenomen in het team, krijgen ze niet alleen leuke jobs aangeboden maar ook een hele resem aan opleidingen op verschillende niveaus, MASTERCLASSES genaamd.

dec 18, 2017

Naast de groei aan medewerkers met vaste contracten voor onze trouwe klanten, zijn er ook heel wat nieuwe projecten op til. We blijven steeds naar opportuniteiten zoeken zowel voor de luchthaven van Brussel als deze van Luik, Charleroi als Luxemburg.

dec 18, 2017

We zijn fier te mogen melden dat we sinds 2017 heel wat animaties hebben mogen uitvoeren ter ondersteuning van de merken van onze -al dan niet- nieuwe klanten en dit in de Parapharmacie wereld verdeeld over heel België. Hierdoor kunnen we onze Beauty Consultants als maar meer werk aanbieden en wordt de sector waarin ze werken steeds uitgebreider, voor een nog rijkere verkoopervaring.

dec 18, 2017

Steeds meer klanten vinden de weg naar Promoplan voor hun merchandising in de Cosmetica sector. Wij geloven steevast dat tevreden klanten de beste reclame is.  Wij gaan er dus prat op om zowel onze trouwe klanten als nieuwe projecten optimale service te bieden met ons gemotiveerd team op bureau en onze ervaren merchandisers op het terrein als gezonde basis om dit alles in goede banen te leiden.

dec 18, 2017

In de afgelopen 12 maanden heeft L’Oréal zo’n 6 NYX stores geopend in België met behulp van zijn trouwe partner Promoplan en nadien nog eens 3 Pop-up Stores bij Di. Alles werd in het werk gesteld om deze projecten zo goed mogelijk te laten verlopen.

dec 13, 2017

Jaarlijks steunt Promoplan met veel plezier een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Villa Samson, een initiatief van UZ Brussel.  Daarnaast steken we ook vzw (W)arm-kracht een hart onder de riem.

okt 10, 2017

Lola is schoonheidsspecialiste aan de basis en heeft haar eigen boetiek van verzorgingsproducten uitgebaat in Madagaskar van 2010 tot 2014.

Ze werkte voornamelijk met Belgische merken die binnen het budget van de bevolking pasten zoals Bio Balance, OPI en 2B. Daarnaast verkocht ze ook verschillende parfums van lokale leveranciers.

aug 11, 2017

At the end of 2016, we proudly announced the launch of our Promoplan-APP. Now, 8 months later, we are looking back at a challenging yet innovative journey.

aug 11, 2017

Promoplan is pleased to welcome a new member to the ESI (European Sales Influence) collaboration: INGROUP. With the Ingroup headquarters located in Athens, the European sales network is now represented in Greece, and has been so since last July.

jul 17, 2017

For the APA Newsletter we interviewed one of our Brand Ambassadors at Brussels Airport. As a loyal employee, Nursel explains how it is to work in an international environment and the challenges she is facing on a daily basis at the Duty Free shops.

jun 13, 2017

Afgelopen zaterdag 10/06/2017 was het de laaste werkdag van Herman Van Hool. Promoplan heeft hem dan ook in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange toewijding!

apr 11, 2017

Voel je de lente al kriebelen? De natuur ontwaakt na de winterslaap en de dagen zijn alweer een stuk langer geworden. Stilaan tijd om naar buiten te trekken…

Maar voor we volop van de herboren natuur kunnen genieten, moeten we misschien even stilstaan bij onszelf. Wat heeft ons lichaam deze winter doorstaan? Zijn we wel fit & gezond gebleven?

apr 10, 2017

De maand januari was een maand om “U” tegen te zeggen op vlak van doorgroeimogelijkheden. Het gevoel is echter tweestrijdig. Langs de ene kant moeten wij verschillende toppers uit onze vaste crew laten gaan, langs de andere kant zijn wij oprecht fier dat Promoplan heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van hun professionele carrière.

apr 10, 2017

Op vrijdag 27/1 was het ‘Party @ Promoplan’. Het is een gekend concept intussen, om via deze weg onze fieldmedewerkers te bedanken voor hun inzet op het terrein gedurende het afgelopen jaar.

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be