NL
jun 19, 2018

Zomerse animaties en merchandising activiteiten verzorgd door Promoplan

Make-up artists @ the festivals

Als je aan de zomer denkt in België, denk je automatisch aan de fantastische festivals waar ons land wereldwijd bekend om staat. Ze trekken massa’s muziekliefhebbers aan en maken van de zomer een geweldige tijd, waar iedereen nog lange tijd mooie herinneringen aan koestert. Daarom is Promoplan erg fier hier deel vanuit te kunnen maken.

We starten de zomer daarom graag mee op met verschillende opdrachten voor onze trouwe klanten op verschillende festivals.

Ga dus zeker op zoek naar onze make-up artiesten die meteen van start gaan eind juni op Paradise City  (29/06 – 1/07) voor Yves-Saint-Laurent en nadien aanwezig zijn op Rock Werchter (5/07 – 8/07) eveneens voor Yves-Saint-Laurent.

Daarna volgt les Francofolies de Spa (19/07 – 22/07) waar we make-up en spraying acties organiseren voor Elizabeth Arden.

En dat is nog maar het begin…

Beauty Merchandising als goede voorbereiding

Een zomer is maar echt geslaagd mits een goede voorbereiding. Terwijl de organisatoren van de  festivals hun voorbereidingen treffen, is Promoplan volop in de weer om de trendy zomertinten in de winkelrekken te plaatsen voor onze merchandising klanten. Ontdek, onder meer, de vrolijke Essie nagellakken speciaal voor dit jaargetijde. 

Tasting & vertegenwoordiging

Voor onze klanten verzorgen we graag meerdere acties om jouw winkeltijd tijdens de zomermaanden wat op te fleuren. Ontdek door onze animators en animatrices hoe lekker de kiwi’s van Zespri deze zomer smaken, hoe verfrissend het is om een koude koffie te proeven van Emmi op warme dagen,…

En tot slot zorgen onze vertegenwoordigers in opdracht van Capoue voor de verdeling van een nieuwe ijssmaak met de originele naam “Maurice & Fernand”. Ontdek hoe lekker artisanaal ijs smaakt bij Match, Smatch, Carrefour Market & AD Delhaize.

Ook nood aan field marketing ondersteuning?

Neem contact op met ons via mail naar info@promoplan.be of telefonisch op het nummer 02/462.07.10.


 

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be