NL
apr 11, 2017

Lente in het land...

Voel je de lente al kriebelen? De natuur ontwaakt na de winterslaap en de dagen zijn alweer een stuk langer geworden. Stilaan tijd om naar buiten te trekken…

Maar voor we volop van de herboren natuur kunnen genieten, moeten we misschien even stilstaan bij onszelf. Wat heeft ons lichaam deze winter doorstaan? Zijn we wel fit & gezond gebleven?

Wij geven alvast onze top 5 tips voor een heerlijk lentegevoel:

1. Extra vitaminen en mineralen

2. Ontspanning en leuke dingen doen

3. Sporten

4. Mijn huid

5. Mijn haar

1) Extra vitaminen en mineralen of simpelweg goede voedingsgewoonten

In de winter hebben we vooral een tekort aan vitamine D. In de lente zitten we dan meestal eerder met een lentedipje door gebrek aan vitamine C.

Promoplan Tip: Wist je dat 1 Zespri kiwi zoveel vitamine C bevat als pakweg 4 appelsienen? Dan is een vitamine kuur extra gemakkelijk, toch?

2) Ontspanning en leuke dingen doen

Even relaxen na een drukke winterperiode en genieten van de lentebloemetjes, de bloesemsaan de bomen. Niets is meer weldoend voor lichaam en geest.

Promoplan Tip: Waarom doe je jezelf geen uitstapje cadeau? Een wonderbox voor 2 om lekker te gaan stappen in de Ardennen, of de mooie bloesems van de vele fruitakkers in Limburg te gaan opsnuiven...

3) Sporten

Ben je deze winter meer blijven stilzitten, zijn de kilo's bijgekomen? Nu is het ideale moment bij uitstek om terug te starten met sporten. Zo is je lichaam tegen de zomer weer helemaal in vorm. Net op tijd voor de bikini periode.

Promoplan Tip: Kies een sport uit die je leuk vindt, zo kan je het lekker lang blijven uitoefenen en is het geen opdracht maar heerlijke 'me-time'.

4) Mijn huid

Een gezond lichaam is ook een gezonde huid. Deze heeft de afgelopen wintermaanden best wel wat te veduren gekregen van de koude. Voelt ze wat droog aan?

Promoplan Tip: Stap zeker de parfumerie binnen in uw regio voor wat aangepast advies. Een heerlijk voedend masker kan namelijk wonderen doen. Uw beauty Consulente zal u graag bijstaan voor een aangepast programma dat voldoet aan uw specifieke noden.

5) Mijn haar

We vergeten het wel eens maar ook ons haar en nagels hebben het deze winter hard te verduren gekregen. Een evenwichtige shampoo of conditioner kunnen helpen, maar extra voeding is zeker na een winterperiode geen overbodige luxe. Ga zeker even bij de drogist of apotheker langs om te kijken welke zorg jouw haar kan gebruiken.

Promoplan Tip: Wist je trouwens dat er heel wat haarkleuringen zijn die buiten het kleuren ook instaan voor het voeden van ons haar?

 

Copyright 2018 - Promoplan - Sitedesign: ozalith.be